1. Home
 2. Vragenlijst

Ja, ik
wil een vrijblijvende offerte!

Wij willen je graag iets beter leren kennen zodat we voor jou de beste website/ webwinkel kunnen bouwen. Help ons door het beatwoorden van een paar eenvoudige vragen.

Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend advies en offerte. Geheel afgestemd op jouw wensen en doelen. Na je goedkeuring gaan we aan de slag.

Benieuwd hoe zo’n offerte eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld!

Samen de vragen doornemen, nog leuker! Klik hier dan even om contact met ons op te nemen. 

1
2
3
4
5
6
7

Een website of webwinkel laten maken. In vijf eenvoudige stappen ben je klaar!

Helder en geen verrassingen achteraf.

 • Stap 1, de vragenlijst

  Wij willen je graag iets beter leren kennen zodat we voor jou de beste website/ webwinkel kunnen bouwen. Help ons door het beatwoorden van een paar eenvoudige vragen.

 • Stap 2, de offerte

  Ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvend maatwerk advies en offerte. Geheel afgestemd op jouw wensen en doelen. Na akkoord kunnen wij direct starten met de bouw, hoe makkelijk is dat!

 • Stap 3, het eerste concept

  Na je goedkeuring starten we direct met bouwen. Binnen vijf werkdagen ontvang je een (bouw)link naar jou eerste concept. Dit concept gaan we samen in enkele correctierondes naar je wensen perfectioneren.

 • Stap 4, concept gereed!

  Ala het concept geheel naar wens is gaan we de site voor je vullen! Als de site gevuld is vragen we je het eindresultaat te beoordelen.

 • Stap 5, take off!

  Is de site inhoudelijk ook naar wens, dan lanceren wij de site voor je! Je ontvangt hierbij ook een eenvoudige instructie en wat handige links naar diverse tutorials. Heb je een service pakket? Dan regelen wij verder alles voor je!

Is alles duidelijk? Heb je nog vragen of kan je iets niet vinden laat het ons vooral weten! We vinden het altijd leuk om met je in contact te komen!