1. Home
 2. Logo laten ontwerpen

Logo laten ontwerpen

Net gestart met je bedrijf of toe aan een frisse, nieuwe look voor je logo? Bij Webdesign City creëren we een professioneel logo dat naadloos aansluit bij je onderneming en volledig voldoet aan jouw wensen. Perfect voor zowel je website als al je drukwerk!

Z

Een overcompleet logo-pakket*

Z

Het logo pakket is 100% jouw eigendom.

Z

Inclusief correctie rondes, jij bepaalt!

Z

Volledig professioneel maatwerk logo.

Z

Geen 13 in een dozijn (Canva e.d.) ontwerp!

Z

Inclusief brand manual en vector bestanden

Van €399,-

Tijdelijk € 175,-

*Wil je een voorbeeld van ons overcomplete logo pakket? Klik hier om deze te downloaden!

Als enige echt alles inclusief en zonder verrassingen achteraf!

Duidelijk, goed & snel! Zo onderneem je zelf en dat verwacht je ook van anderen. Precies wat je van Webdesign City mag verwachten.

Je eigen professioneel ontworpen logo.  Inclusief logo pakket voor al jouw socialmediakanalen en drukwerk. 100% jouw eigendom!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op! Of check enkele van onze veelgestelde vragen….

Wat zit er allemaal in het logo pakket?

Het logo pakket is heel compleet en bestaat uit:

 • Kleur variaties
 • Logo variaties
 • Mockups met het logo
 • Social media formaten (Facebook, Etsy, Linkedin, X en Youtube)
 • Brand guidelines (stijlboek)
 • (Vector) bestanden
 • Favicons
 • Thumbnails

Een compleet pakket waarmee je niet afhankelijk bent van ons. Je bezit de bronbestanden en het stijlboek. Met deze bestanden kan je bij iedere vormgever en drukker terecht.

Een voorbeeld van het pakket download je hier

 

 

Hoe werkt het ?

Stap 1: Vragenlijst invullen
Om te beginnen met het ontwerpen van jouw ideale logo, hebben we eerst wat informatie nodig. Vul deze vragenlijst in om ons te helpen jouw wensen en de stijl van jouw merk te begrijpen.

Stap 2: Ontwerp en presentatie
Twee Concepten. Op basis van jouw antwoorden zullen we binnen 2 werkdagen twee unieke logo-concepten ontwikkelen. Deze worden digitaal aan jou gepresenteerd.

Stap 3: Feedback geven
Keuze en redigeermogelijkheid. Kies het concept dat het dichtst bij jouw visie ligt. Vervolgens bieden we je de kans om feedback te geven. Je hebt recht op maximaal 2 redigeerrondes om het ontwerp te verfijnen en aan te passen.

Tip: Probeer zo specifiek en gedetailleerd mogelijk te zijn in je feedback om het proces te versnellen!

Stap 4: Finale oplevering
Jouw perfecte logo. Nadat de redigeerrondes zijn afgerond, perfectioneren we het logo volgens jouw instructies. We zullen het finale logo binnen 1 werkdag opleveren in de gewenste formaten.

 

 

Waarom is een goed logo onmisbaar?

In een wereld vol visuele prikkels maakt een sterk logo het verschil! Het is meer dan alleen een tekening; het is het gezicht van jouw merk, de eerste indruk en het symbool dat mensen zich zullen herinneren. Een goed logo:

Vertelt een verhaal: Achter elk groot merk schuilt een verhaal. Een goed logo belichaamt dat verhaal in één blik.

 • Schept vertrouwen: In een oogwenk kan een professioneel ontworpen logo potentiële klanten overtuigen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van jouw diensten of producten.
 • Onderscheid je van de concurrentie: In een verzadigde markt zorgt een uniek en pakkend logo ervoor dat je opvalt tussen de rest.
 • Bevordert merkherkenning: Hoe vaak heb je een logo gezien en onmiddellijk het bijbehorende merk herkend? Die krachtige herkenbaarheid is wat we allemaal nastreven.

Investeer in jouw merk, begin met een logo dat spreekt, overtuigt en blijft hangen. Want een goed logo is niet zomaar een beeld; het is het hart van jouw merkidentiteit.